Snel een wind- en waterdichte casco constructie

Binnen drie weken een casco constructie wind- en waterdicht hebben opgebouwd? Met SIPs is dit mogelijk. Op basis van het ontwerp worden in de fabriek de panelen op maat gemaakt en inclusief werktekeningen als compleet bouwpakket aangeleverd.

Geen verrassingen tijdens de bouw

Tijdens het tekenproces wordt het te maken bouwwerk letterlijk in losse onderdelen in 3D samengesteld. Dit zorgt ervoor dat eventuele problemen al in de tekenfase worden ondervangen en opgelost, in plaats van tijdens de bouw. Vervolgens worden de panelen in de fabriek op maat gemaakt en genummerd als bouwpakket. Dit pakket wordt op de bouwplaats afgeleverd en binnen twee á drie weken staat de SIPs constructie opgebouwd, volledig wind- en waterdicht! Bij onze projecten ziet u diverse voorbeelden vanaf het 3D ontwerp tot en met de realisatie van de SIPs constructie.

Monteren SIPs

Of u de constructie zelf bouwt, onder begeleiding van SIPPS of volledig uitbesteedt aan de gecertificeerde monteurs van SIPPS, is geheel afhankelijk van uw wensen. SIPSS kan de volledige casco bouw verzorgen, vanaf het grondwerk, de fundering tot en met het skelet en de afbouw. Lees hierover meer bij over ons.

Benieuwd naar de prijs?

Bereken met behulp van onze prijscalculator wat een SIPs bouwconstructie u ongeveer zal kosten. Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op