Ontwerpvrijheid

Een bouwconstructie met SIPs betekent ontwerpvrijheid. Door een breed scala aan paneeldiktes, is het mogelijk de panelen aan te passen op het te realiseren ontwerp van de woning of het gebouw van uw dromen. De panelen worden dan op maat geproduceerd. Ook betekent dit vrijheid in de afwerking van zowel de binnenzijde als aan de buitengevel van de woning. Bekijk ter inspiratie ook eens onze projecten.

Constructief

De SIPs zijn ontworpen voor wanden, daken en zijn in sommige gevallen ook als vloer toe te passen. Daarnaast kunnen de SIPs eenvoudig worden gecombineerd met HSB of andere traditionele bouwmethoden. Voor menig constructief vraagstuk biedt de SIPs constructie de oplossing.

Grotere gebruiksvloeroppervlakte

De traditionele isolatiematerialen worden steeds dikker om zo aan alle eisen te voldoen. Door het gebruik van hoogwaardigere en betere isolatiematerialen, kan met SIPs slanker worden gebouwd. Zo blijft er dus meer gebruiksvloeroppervlakte over. Dit kan zelfs tot wel 10% toenemen vergeleken met traditionele bouwmethoden.

CE-keuring

Hemsec SIPs zijn CE-gekeurd. De prestaties op het gebied van structurele, akoestische en thermische eigenschappen, waaronder brandbestendigheid, zijn uitgebreid getest.

Ontwerpmogelijkheden

Benieuwd naar de ontwerpmogelijkheden? Neem eens een kijkje bij onze projecten of neem contact met ons op. Heeft u al een ontwerp in gedachten en bent u benieuwd naar de kosten? Met onze prijscalculator kunt u hier alvast een inschatting voor maken.

Wilt u meer informatie?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op